Matas LIVE Co-host og Content Creator

Hos Matas er vi midt i en meget ambitiøs digital transformation. Målet er klart – at fastholde rollen som ubestridt markedsleder. Derfor implementerer vi løbende, og i højt tempo, nye features og koncepter som forbedrer kundeoplevelsen og vores kommercielle forretning på Matas.dk. Herudover arbejder vi med en række Omnichannel tiltag for at udnytte vores stærke tilstedeværelse i forskellige kontaktpunkter med vores kunder, herunder naturligvis i vores flere end 260 Matas butikker.

Matas LIVE
Matas LIVE-projektet er Matas bud på liveshopping af højeste klasse. Konceptet blev skabt under første Coronabølge, for at sikre, at vi i Matas fortsat kunne kommunikere med og rådgive vores kunder med samme nærhed, vi kender fra butikkerne. Med tiden er Matas LIVE blevet et selvstændigt medie med i gennemsnit 2 programmer om ugen, hvor vi sender live fra vores studie eller fra udvalgte Matas butikker. Vi sætter fokus på emner inden for skønhed, sundhed og velvære og har haft mange spændende gæster med. Vi kan nævne Ole Henriksen, Mathilde Gøhler, Marianne Tromborg og Chris Hemsworth for at fremhæve et par stykker.
Vi søger en Co-host og Content Creator til projektet for at imødekomme efterspørgslen på flere programmer samt indfri vores ambition om at blive det førende skønheds-videomedie i Danmark.

Dine opgaver
Som Co-host og Content Creator indgår du i det redaktionelle team bag Matas LIVE, og du bidrager til udviklingen og eksekveringen af programmerne både bagved og foran skærmen. Du er derudover hovedansvarlig for social media-strategien for projektet.

Opgaverne omfatter bl.a.
 • Værtskab på live-programmer streamet fra matas.dk
 • Udvikle kommercielt succesfulde programmer i samarbejde med den øvrige redaktion og leverandører
 • Projektlede egne programmer, herunder at skrive manus/rundown, briefe og orientere leverandører, koordinere med den øvrige organisation samt orientere gæster m.v.
 • Eksekvere social media strategien for Matas LIVE således at kendskabet øges i målgruppen og programmerne iscenesættes bedst muligt gennem vedkommende og engagerende content i billed- og videoformat
 • Koordinere social media indsatser med de relevante stakeholders
 • Kreativ sparring på programmer, programplan og koncepter
Din profil – du har/er:
 • Solidt kendskab til og erfaring med at udvikle engagerende, digitalt indhold særligt til sociale medier
 • Stærk kommerciel forståelse
 • Stort kendskab til skønheds- og/eller sundhedsområdet og til Matas produktudvalg generelt
 • Erfaren og karismatisk formidler på video
 • Erfaring med at skyde og redigere billeder og video
 • God til at bygge relationer til mange forskellige typer mennesker og fagprofiler
 • Selvstændigt arbejdende, struktureret og god til at møde deadlines
 • Trives i et dynamisk miljø med fuld fart på
Matas tilbyder dig:
Du får mulighed for at være med i et dynamisk og højtprofileret projekt i en af Danmarks største detailhandelsvirksomheder. Der er højt til loftet og masser af afveksling i hverdagen samt mulighed for at bidrage aktivt til projektets fortsatte succes.
Vi tilbyder et sjovt, ambitiøst og udfordrende arbejdsmiljø i vores Digitale Business Development-team. Arbejdet vil foregå på Matas hovedkontor i Allerød, i udvalgte Matas butikker og hjemmefra, i det omfang det fungerer bedst. Stillingen er fuld tid.

Er du interesseret og kvalificeret?
Så glæder vi os til at høre fra dig!

Ansøgninger behandles løbende, og stillingsopslaget tages ned, når vores nye kollega er fundet. Vi ser frem til at høre fra dig og forhåbentlig snart byde dig velkommen i vores Matas team.
Ansøg
Del i dit netværk

Matas
Matas blev grundlagt som en frivillig indkøbskæde i 1949. I dag er Matas en børsnoteret virksomhed og består af godt 260 fysiske butikker i Danmark, en webshop samt Club Matas, som er en af Danmarks største og mest anerkendte loyalitetsprogrammer med mere end 1,5 mio. aktive medlemmer. I alt er der ansat omkring 3.000 medarbejdere i butikkerne og på hovedkontoret i Allerød. Ansvarlighed er nøgleordet for vores arbejde, uanset om vi taler om vores produkter eller vores adfærd i forhold til såvel kunder, ansatte og miljø. Matas er kendt for at levere skønhed og velvære for livet. Det mål når vi ved at arbejde med 6 fokusområder: Mere personlige, grønne, danske, sanselige, enkle og for alle. Matas – skønnere sammen.
Frist: Snarest
Arbejdstid: Fuldtid
Tiltrædelse: Efter aftale
Lokation: Rørmosevej 1, 3450 Allerød
Powered by Emply